Won't survive this night without you..

 
 

Dumma hår..

Tur man kan vara seriös på bilder...
 

Jag ångrar lite att jag blonderade håret. Det bruna gjorde det mindre tråkigt liksom och nu är håret sjukt sletet för jag blonderade det.. Buhu.
Såå, ska man dra i brunt igen? I hela håret? Eller bara underhåret sådär? Hmm..
Eller stå ut med det blonda tills håret blir bra igen? Och se allmänt tråkig ut.. Hade jag inte hatat mina öron så mycket hade jag fan rakat av alltihop kan jag lova.

Känns som jag håller på att dö på insidan..

 
 
 

Hur ska man hinna?

Har galet mycket att göra nu, och seg är jag också.

  • En krönika ska skrivas.

  • En läxa som jag hållt på med i 2-3 timmar ska bli klar och den är långtifrån klar.

  • En annan läxa.

  • Städa lägenheten.

  • Måste tvätta.

  • Diska

  • Komma igång med mitt CV. (Har skrivit namn, adress, mobilnr och mail än så länge...)

Och som att allt det inte var nog så får man inte glömma att äta heller. Vill även gärna leka med någon kompis i helgen, men ser inte ut som jag har tid för det.
Allt ska vara klart SENAST tisdag. Helst mycket tidigare.

Snart ska jag iallfall vara hundvakt, Jasper kommer hit kvart över 6 typ.

Lite mycket nu..

Känner att det börjar bli lite mycket nu.. Klarar verkligen inte av stressen och för mycket från att bara varit hemma till detta.

Idag var det FK från 09:15-13:30 typ. Första gången vi hade en riktig lunchrast också som spenderades på Torggrillen med tre andra från FK. Var himla trevligt faktiskt, känner ingen av dom sen tidigare så kul med nytt folk.

Imorgon kommer jag knappt vara hemma någonting.
På morgonen ska jag antagligen handla med mormor, sen ska jag träffa Petra vid 11 tiden då vi ska göra en grej från FK som vi skulle gjort idag egentligen. Sen vid 14:00 har jag möte på kommunen, sen vid 15:00 ska jag åka till Växjö, lite affärer och tid hos läkare vid 18:00. Sen mer affärer. Både mamma och Carro ska med dit, så kommer bli skoj men mycket på en dag för mig.

Just nu känner jag bara för att lägga mig under sängen och dö. Måste ha ensamtid, måste få ta det lugnt och bara vara.

Och plötsligt var dagen slut..

Gick och la mig för jag mådde så dåligt, vaknade inte ens av alarmet så missade min tvättid. Vaknade klockan halv sju eller något liknande av att mamma ringde.
Hörde att hon inte var hemma och frågade var hon var, och då sa hon vi redan har pratat i telefon och att hon hade berättat att hon skulle iväg. Underbart när man svarar i telefon när man sover och antagligen pratar mer i sömnen för minns ingenting!

Hur som, nu har jag ätit lite, hade bara ätit ett päron till frukost så kändes som kroppen behövde lite mat.
Ska krypa ner i sängen igen, hoppas på att somna med en gång.

Imorgon står det Ljungby på schemat, halv nio ska vi köra. Onte ska till doktorn och snäll som jag är kör jag så hon slipper åka buss. Såå, road trip! Vi älskar't.
Ska antagligen även beställa en tid hos frisören för att färga håret. Blivit slitet efter två blonderingar och rätt gult fortfarande, så se om hon kan fixa det.. Dock mindre kul att lägga typ 700 eller mer för lite färg. Så kanske försöker själv men då finns risken att håret går av.

Pissdag..

Riktig pissdag idag. Mitt humör är helt cp och gick från topp till botten på några sekunder.
Himla bra att det händer också när jag var på FK med massa människor runt en, man ska lyssna, prata osv.
Gick liksom från att jag lyssnade, pratade och skrattade till tom blick, ville bara hem och allt känns svart. Var på slutet iallfall, så skönt det. Fortsatte att ställa de frågor jag undrade över och sådär, var riktigt jobbigt men tror jag lyckades spela.
Vill verkligen inte någon där ska veta något om mitt mående, hur den sidan av mig är mm. Folk behandlar en oftast på ett annorlunda sätt då, får såna där blickar och mer frågor om hur det är. Jag vill inte ha det.

Nu vill jag iallfall bara lägga mig ner och dö, så funderar på att göra det några timmar och sen vid fyra ska jag tvätta.
Lagom tråkigt, men nödvändigt.
 

God morgon!

Jag är trött som ett svin idag. Lyckades inte somna när jag gick och la mig fast jag var trött. Låg och bara vände på mig till klockan vara 4. Sen ringde alarmet klockan 06:00 och snoozade jag till 06:40. Trodde aldrig jag skulle ta mig upp, kändes omöjligt!

Och nu, när jag är nästan helt klar undrar jag varför jag går upp så tidigt.. Ska inte gå fören om 45 minuter, men är seg på morgonen och orkar inte stressa! haha. Och datorn är ingenting man skippar. Man sitter här och äter frukost, duschar, datorn, borsta håret, datorn, fönar håret, datorn, platta håret, datorn, sminkar sig, datorn... Ja, ni fattar.

PPL senaste avsnitt kom ut idag på morgonen också, så längtar sjukt mycket tills jag får komma hem och kolla på det! Känns dock som det är långt dit. Först FK 09:15-12:00, möte på kommunen 14:00-15:00. Sen ska jag träffa Onte, hatar hennes "Masa dig hit sen"-skit, haha. Men ska vara snäll och gå dit en stund antar jag.


God natt!

Inte gjort så mycket som jag borde idag. Humöret var allt annat än på topp, men klarade av af och att handla efter mycket tjat från Ontes sida. Så tack

Och vem springer man på när man är på Maxi? Jepp han. Varför nu av alla jävla gånger man springer runt någonstans? Vi har haft kontakt sen April förra året, alltså snart ett år, och detta är andra gången jag träffar honom ute. När allt är kasst och jag försöker glömma han.
Lagom stelt att prata också, kändes skitkonstigt. Och dum som jag är frågar jag om jag får en kram också? Vafan var det om? Fick ju en kram, men hallå? Fråga det nu när allt hänt är som att fråga om en gris kan flyga upp mig på taket, idiotiskt..
Tänk nästa gång Kajsa, TÄNK!Kvällen har iallfall spenderats med att titta på Grey's Anatomy, gjort läxan till imorgon (inte haft läxa sen jag gick i 9an, 2007! Känns helgalet.) och blonderat håret.

Och resultatet? GULT!Ska blondera en gång till i helgen, borde räcka. Lite rädd bara att håret går av då det gick av till 3-4 cm bakom BÅDA öronen sist! haha. Hatar mitt hår, men vill inte bli av med det, icke!

Men rätt stor skillnad blev det allt, eller hur? Och nej, ingen aning om varför jag gör mig fulare än jag faktiskt redan är på bilder.. Att vara med på bild är nog inte riktigt min grej.


Nu ger jag iallfall upp för idag, ska krypa ner nu. God natt!

Kissie, lika patetisk som vanligt?

Jag kommenterade Kissies senaste inlägg "Tråkigt att det ska behöva gå så långt.." (länkat om du vill komma till inlägget) och då hon ibland svarar på kommentarerna gick jag in för att se ifall hon svarat då jag hade med frågor i min kommentar.
Och vad möts man av? Jo att hon har ändrat min kommentar, såklart!

Min kommentar:
 
Vad Kissie ändrade den till:

Hade min blogg inte varit länkad hade jag inte brytt mig alls faktiskt.
Men nu kan folk få för sig att jag står för det där, att jag faktiskt skrivit det.

Och jag vet inte vad som är värst, att folk kommer förknippa det med att jag tycker Paow(antar att det handlar om henne pågrund av nakenbilden hon la upp på Kissie, som redan finns överallt på internet) är en fitta som är avundsjuk och pundare.
Eller bli förknippad med att jag skulle tycka att Paow bara är avundsjuk? Och att tycka att Kissie bara blir snyggare och snyggare..

Jag tycker inte Kissie blir snyggare och snyggare. Börjar gå helt åt fel håll. Gör hon brösten små igen så skulle hon säkert se jättebra ut, men med två fotbollar under tröjan? Näe, inte direkt.
Paow är ingen fitta och ser henne inte som en pundare. Visst, hon gör pinsamma saker och dom är barnsliga men inget av det andra håller jag med om.


Bilder på kommentarerna runt om, så ni ser att det är just min kommentar som är ändrar:
    
Klicka på dom så blir dom stora.

Hur farligt är det att sola solarium egentligen?

 
 
 
Hur farligt är det att sola solarium egentligen?
Är det farligare att sola 15 minuter varannan vecka än det är med dom som åker utomlands 2-3 veckor varje år och ligger och pressar i solen hela dagarna?
15 minuter är ju liksom ingenting mot att ligga vid en pool/havet från 9 på morgonen till 4-5 på eftermiddagen.

Är lite små nojig när det gäller att sola pågrund av program man sett på tv.
Doktorn: Såhär ser du ut om 10 år ifall du fortsätter att sola så mycket som du gör! *visar en bild som någon gjort i photoshop* (Och jepp, oftast bara utseendet. För att säga till en 14-16 åring att den kommer få cancer om den fortsätter spelar ingen roll, men att visa utseendet, då börjar man plötsligt att tänka)
Tjejen brister oftast ut i gråt, säger att hon aldrig mer ska sola för hon inte vill se ut sådär när hon är 25-30år. Men att hon kanske kommer få eller till och med redan fått hudcancer spelar ingen roll alls.

Men dessa tjejer på tv som blir skrämda av den här photoshopade bilden, hur mycket solar dom?
Varje dag? Varannan? Hur mycket är mycket? Hur mycket krävs det för att bli farligt?

Enligt forskare får man ju cancer av allt. Coca cola, chips, kött man råkat bränna lite på grillen, att sitta för mycket framför en dataskärm osv. Och dom måste ju överdriva eller ha fel?
Visst, dricker man 10 liter coca cola om dagen lär man ju inte må bra, men få cancer av det? Nja..
Svårt att förså när foskare pratar om att solen är farligt, är det extrem solning eller gäller det en halv timme vid stranden en dag?
"Smörj in dig även om du bara ska gå en runda på stan. Tänk på att solen är farlig i skuggan också!" Vem gör det? Är det någon som skulle få för sig att smörja in sig om den ska ut och ta en fika tex? Skulle aldrig falla mig in iallafall.
Och det man smörjer in sig med, hur bra är det för huden att ha det varje dag för det är sol ut?

Ska somsagt sola 15-30 minuter idag, har inte solat solarium på 3-4 år.
Man lär ju inte hudcancer genom att sola en gång, men man får ju samtidigt ingen direkt färg att bara sola en gång heller. Alltså är det ju rätt onödigt att bara göra det en gång, man må ju göra det flera gånger om man vill få lite färg.
Men då är vi där igen, hur farligt är det?
 

Planer på att bli helblond igen!


Råfula bilder, haha! Hade inte fixat håret på första bilden, och tror även det var gårdagens smink som fick stanna kvar över natten. OCH så är jag naken?! haha! wtf med det liksom? :P (Och fy vad jag hatar att jag fått wtf på hjärnan. Finns inget fulare att använda när man pratar. Eller skulle vara att använda lol i en riktig konversation.)
Hur som helst, jag funderar på att bli helblond igen.. Trivs inte med det bruna i längre. Men sen vet jag att jag kommer vara blond max en månad innan jag är trött på det också. Meen, ska göra ett försök tror jag. ^^

Tröttnar jag på att ha helt blont får jag försöka få i någon mer färg på något sätt, vet dock inte hur.
Absolut inte som jag har det nu. Och ser ju dumt ut med en slinga bara? haha! Näe, jag vet inte alls.
Men idag köper jag några blonderingar iallfall.

Dagens planer; städa lite, få tummen ur och betala en räkning jag glömt bort, träffa Onte som följer med till arbetsförmedlingen, (Måste skriva in mig igen, får visst inte vara sjukskriven och vara med i projektet som började igår. Ska bli spännande, blev utslängd från af och dom är sjukt otrevliga där, så man vet aldrig vad som händer när man måste gå dit.) handla massa mat och sen tänkte vi unna oss att sola en 15-30 minuter var. Mysigt!

Men jag föll för dig och du förtjänade en nominering för rollen du spelade.

 
 
Jag vet att jag kommer klara mig utan dig, antagligen bättre än med dig. Men just nu hade jag verkligen behövt dig.
Jag är nervös inför imorgon, det var du som pratade mig tillrätta att våga ta steget som gjorde att jag kom med, utan dig hade jag inte haft något att vara nervös för imorgon. Utan dig skulle min dag imorgon innebära att sova bort den som alla andra.
Men du fick mig att våga, och skulle behöva den hjälpen nu. Hur ska jag våga imorgon? Jag är livrädd..

Alla säger saker blir lättare med tiden, tiden läker alla sår.
Men blir det verkligen lättare? Eller blir man bara bättre på att leva med såren?

Men som sagt, jag vet att jag klarar mig utan dig. Men innan dess..?
Kämpar hela tiden för att inte smsa, ringa eller liknande. Jag kämpar, och jag hatar att du antagligen inte gör det.
Detta var ingenting för dig. Allt var en lek för dig. Men för mig var det äkta, för mig var du lycka.
Jag stannade kvar när jag borde gått, jag visade att jag är allt annat än henne för det skulle kanske få dig att våga? För jag trodde faktiskt du gillade mig..
...men jag antar att det var en del av din lek också. Önskar jag kunde fattat spelet från början bara, allt blir lättare om man kan spelreglerna.
 

Grey's Anatomy.

 
Har börjat nörda Grey's Anatomy igen. Är på säsong 8, rätt längesen jag såg säsong 7 så glömt mycket men flyter på rätt bra ändå, haha.
Men gu vad man saknar vissa som slutat vara med. Finns nya som tar dom platserna bra, men ändå något speciellt med dom man lärde känna i första säsongen.

Den är sjukt spännande och man blir himla fast, vilket både är bra och dåligt antar jag.
Just nu rätt bra för det får mig att inte tänka så mycket, vilket passar utmärkt.
Mindre bra om jag fastnar hela natten och inte får någon sömn, måste vara pigg på måndag. Dock bara sovit 2-3 timmar inatt så borde vara mer död än levande framåt kvällen.

I really need you tonight.

It sucks when the only person who make you feel better is also the reason why you always cry.

 

Klarar inte av när mitt humör går från topp till botten på bara några sekunder.
Det händer för fort, jag klarar inte av det. Tappar kontrollen totalt av det.
Brukar vara skönt att skriva av sig när man mår såhär, men inget kommer ut. Hur ska jag skriva ner känslan som finns? Hur ont det gör i mig? Det går inte att förklara. Vill bara skrika, slå. ...och lite sånt där.

 
 
 


Roande..

Skulle du kunna gå hela ditt liv utan att röka?: Jepp
Är du singel/upptagen/förkrossad/förvirrad?: Singel
Vad skulle du säga om någon sa att du såg bra ut?: Tack antar jag.
Har någon sagt till dig ''det är inte du, det är jag''?: Tror inte de.
Är du intresserad av någon nu?: Kanske de kanske.

vem kysste du senast?: Hö hö hö..
Vad ser du fram emot till nästa helg?: Ingen aning faktiskt.
Vill du vara singel?: Nä, inte direkt. Men bryr mig samtidigt inte.
Gick du ut eller stanna hemma igår kväll?: Hemma.
Hur länge var du vaken igår kväll?: 12 kanske.
Kommer du ihåg senaste gången när du kom fram till att du verkligen gillade någon?: Jao.
Senaste tre drickorna du drack?: Coca cola, bubbelvatten och oboy med bär.
Har du någonsin låtsas att du gillat någon?: haha jepp.
Har du någonsin sagt ''Jag älskar dig'' och inte menat det?: JA!
Ärligt, har någon sett dig i bara underkläder som senaste 3 månaderna?: Jopp
Är det svårt för dig att komma över någon?: Om det är..
Tänk dig för 5 månader sedan, var du singel då?: Jepp.
Vad gjorde du halv ett idag?: Sov, kollade tv eller något.
Hållt hand med någon denna vecka?: Jepp.
Skulle du kunna gå hela ditt liv utan att dricka alkohol?: Lätt.
Vad ska dina barn heta?: Hemligt..
Saknar du någon?: Ja.
Har du någonsin kysst tre eller fler personer på en kväll?: Nej.
Var din senaste kyss i en säng?: Ja.
Är du bra på att dölja dina känslor för någon?: Inte direkt.
Har du någonsin gråtit av ilska?: Ja.
Vem såg du senast?: Mamma.
Lyssnar du på musik just nu?: Nej.
Vad vill du verkligen ha just nu?: Någon att sova med.
Vad var det senaste du sa högt?: "Och då börjar man slåss?"
Hur var ditt hjärta senast?: Va?
Använder du luvan om du har en luvtröja?: Nej, himla sällan.
Har du strumpor på dig nu?: Noppe.
Vad kallar folk dig?: Kajsa, Kajsan, Varg osv. xD


Vill du prata med personen du tycker om ikväll?: Hade inte skadat.
Har du något väldigt stressigt i ditt liv just nu?: Nä.
Vem delade du säng med senast?:  :)
Gjort något dåligt idag?: Nä, inget bra heller dock.
Vem var den senaste av motsatta könet som kramade dig?: Ingen aning, Johan antar jag.
Blir du stressad lätt?: Vet inte faktiskt.
Har du/ska du sjunga idag?: Jepp.


Har du någonsin velat berätta något för nån men inte gjort det?: Ja.
Vad gör du när du behöver prata med någon?: Försöker ringa den någon, svarar den inte flippar jag ur. haha!
Har du någonsin åkt till akuten med ambulans?: Nej.
Vad lyssnar du på just nu?: Ingenting? Eller Pierre som pratar.
Är det något fel med dig just nu?: Inte mer än vanligt.
Vad har du på din handled just nu?: Armband.
Vart köpte du den tröjan du har på dig nu?: Mamma köpte den i Kina.
Vad gillar du mest: varm choklad eller pucko/oboy?: Pucko! MUMS!
Önskar du dig något 11:11?: Nej.
Är du en bra sångare?: hahah, nej.
Kärlek är något bra va?: Inte direkt.


Saknar du det så det var för 6 månader sen?: Ja.
Har du någonsin spelat golf/mini golf?: Ja.
Litar du lätt på folk?: Rätt så.
Har du någonsin stannat uppe på natten och pratat i telefon?: Måånga gånger.
Vilken är din favorit affär?: Ingen aning faktiskt.
Har du någonsin provat att äta med kinapinnar?: Ohja.
Har du någonsin slagit till någon i ansiktet?: JEPP!
Har du en lilla syster?: Ja, typ.
Har du någonsin varit i usa?: Nej.
Tänk tillbaka till den senaste personen du sa ''jag älskar dig'' till, menade du det?: Ja.
Har du kramat någon den senaste veckan?: Ja.
Vad gjorde du igår kväll?: Kollade tv, sov, ringde mamma en massa gånger.
Har du någonsin ångrat att du kysst någon?: Nej, en kyss är inget speciellt.
Är det någon person som alltid kan få dig le?: Ja.
Var dom senaste tre kyssarna från samma person?: Jaop.
Har du kysst någon som senaste fem dagarna?: Nej.
Vad är bäst: sova ensam eller med någon?: Beror på med vem. Någon man gillar mer än kompis, då sova med den. Annars själv.
Kommer nästa fredag, bli en bra fredag?: Antagligen inte. haha!

RSS 2.0