it's hard to answer the question "what's wrong?" when nothing's right.

 
 
Började må skit precis. Ett tips är att inte kolla runtspå internet där man inte vill se saker och ting. Klara inte av detta, inte efter helgen. Behöver lite bra saker nu, inte bara dåligt. Och borde verkligen träffat Marie på MT idag som det var tänkt, hade varit skönt att prata ut. Men pågrund av att jag mådde så sjukt illa, ont i magen och huvudet så avbokade jag tiden dumt nog. 
 
Håller på att trappa ner en medicin jag ätit i två år typ, måste göra det sakta för att inte må allt för dåligt med illa mående, yrhet och skit. Men kanske därför jag mår en aning skit. 
Även ny medicin sen tre veckor, och den gör att jag inte har någon matlust. Är hungrig men ingenting ser gott ut, smakar gott eller liknande. Så blir inte mycket mat. Och tror även jag glömde bort att äta i helgen, åt två ägg och ett knäckebröd vet jag, men inte mer tror jag. 
 
Okej, något positivt.... Jag har haft sjukt kul på framtid Kronoberg i onsdag och torsdag. Känns sjukt tråkigt att det är slut om två veckor faktiskt. Tar dock med mig lite bättre självförtroende, nya erfarenheter nya vänner, så det känns grymt! 
 
Nu ska jag nörda weheartit och försöka komma på andra tankar innan jag för ett försök att sova igen. 
Gött att jag även har börjat gilla att skriva på iPaden! Orkade aldrig använda den innan för jag inte gillade att skriva  på den, men nu behöver jag i stortsätt inte titta något på tangenterna så flyter på jävligt bra, haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0