Ollonborre

 
 

God morgon! ...eller god middag?

Orkat ta mig upp ur sängen för en stundsen, är riktigt trött idag. Vaknade vid 3 tiden och inte kunde sova mer så låg vaken till 6, underbart..

Idag ska jag försöka städa lite, eller nej inte försöka, jag SKA städa idag. Behövs verkligen. Dammsuga, diska, plocka lite och sånt där. Inte det roligaste man kan göra men behövs ju tyvärr. Men innan det ska jag krypa ner i sängen lite till och kolla på tv, finns inget bättre än att ligga i sängen mitt på dagen med balkongen öppen och det är helt okej att råka somna lite. Det mår jag bra av :)

Idag kommer antagligen även lite nya grejer till kameran! Hoppas, hoppas!
Så om det kommer ska jag springa runt i skogen och fota, tråkigt själv bara men antar att jag överlever det.


Lite test bara..

 
 
Började ändra lite i designen iallfall..
Så nu ska jag fixa header, välja bakgrundsfärg mm. Men storleken på inlägg och det där är klart tror jag.

2013-06-16

 
Jepp, vi kör med en nystart nu. Inte riktigt redo att radera alla andra inlägg så blir att jag kör såhär istället. Duger ungefär lika bra antar jag.

Nu ska vi ha glädje, glädje, glädje och lite till glädje antar jag. Låter bra, eller hur?

Ska försöka fixa en ny design, header och allt det där också någon dag snart.

En avstängd mobil.

Jag gjorde nyss en konstig grej som inte alls är jag, stängde av min mobil..
Jag har haft min mobil i snart 2 år och den är ALLTID på. Jag har med den när jag går på toa, duschar, fixar mat, springer till tvättstugan, hämtar posten, allt.
När jag sover ligger den alltid framför mig, vänder jag och ska lägga mig på andra sidan följer även mobilen med såklart.

Att ligga och vänta på ett sms som aldrig kommer kan inte vara bra.
Gå in på Instagram och kolla om en person har lagt upp en bild, börjat följa någon ny, gillat någon bild. Få se ett liv från den personen. Ser man det där livet vet man att den har sett ens sms och ignorerat en.. Igen... Ännu en gång.
Ingen förändring på Instagram eller Facebook sen man skickade smset? Då finns hoppet fortfarande kvar att man får ett svar. En liten gnista finns kvar att det inte kommer bli som förra gången. Fast innerst inne vet man att chansen är liten, man känner till besvikelsen man får varje gång man hoppas men den hindrar en inte från att fortsätta hoppas så länge det går. Denna gången.. Denna gången blir det kanske mer än tystnad.

Även fast mobilen är hos mig med ljud på kollar jag den MINST var 10 minut. Kanske råkade missa smset? Kanske inte råkade höra? Bäst att kolla.

Ett skickat sms som man kommer på att man inte vågar höra svaret på, därför stängdes den av.
Frågan är när man ska få mod till sig att slå på den igen? Tänk om den är av i flera dagar och det inte finns något svar där? Tänk om den personen inte ens märkt att den var av, inte ens märkte att man var borta.. Hur hanterar man det?

Jag ljög kom jag på. Min mobil har varit av en gång på dom två åren. När jag råkade tappa den och batteriet åkte ut, jag var inte hemma och kunde inte min pinkod. 2 dagar, jag höll på att dö av att inte ha tillgång till mobilen den gången.
Denna gången? Denna gången känns det som en befrielse.. Iallfall just nu.

RSS 2.0