God natt!

Inte gjort så mycket som jag borde idag. Humöret var allt annat än på topp, men klarade av af och att handla efter mycket tjat från Ontes sida. Så tack

Och vem springer man på när man är på Maxi? Jepp han. Varför nu av alla jävla gånger man springer runt någonstans? Vi har haft kontakt sen April förra året, alltså snart ett år, och detta är andra gången jag träffar honom ute. När allt är kasst och jag försöker glömma han.
Lagom stelt att prata också, kändes skitkonstigt. Och dum som jag är frågar jag om jag får en kram också? Vafan var det om? Fick ju en kram, men hallå? Fråga det nu när allt hänt är som att fråga om en gris kan flyga upp mig på taket, idiotiskt..
Tänk nästa gång Kajsa, TÄNK!Kvällen har iallfall spenderats med att titta på Grey's Anatomy, gjort läxan till imorgon (inte haft läxa sen jag gick i 9an, 2007! Känns helgalet.) och blonderat håret.

Och resultatet? GULT!Ska blondera en gång till i helgen, borde räcka. Lite rädd bara att håret går av då det gick av till 3-4 cm bakom BÅDA öronen sist! haha. Hatar mitt hår, men vill inte bli av med det, icke!

Men rätt stor skillnad blev det allt, eller hur? Och nej, ingen aning om varför jag gör mig fulare än jag faktiskt redan är på bilder.. Att vara med på bild är nog inte riktigt min grej.


Nu ger jag iallfall upp för idag, ska krypa ner nu. God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0