Lite mycket nu..

Känner att det börjar bli lite mycket nu.. Klarar verkligen inte av stressen och för mycket från att bara varit hemma till detta.

Idag var det FK från 09:15-13:30 typ. Första gången vi hade en riktig lunchrast också som spenderades på Torggrillen med tre andra från FK. Var himla trevligt faktiskt, känner ingen av dom sen tidigare så kul med nytt folk.

Imorgon kommer jag knappt vara hemma någonting.
På morgonen ska jag antagligen handla med mormor, sen ska jag träffa Petra vid 11 tiden då vi ska göra en grej från FK som vi skulle gjort idag egentligen. Sen vid 14:00 har jag möte på kommunen, sen vid 15:00 ska jag åka till Växjö, lite affärer och tid hos läkare vid 18:00. Sen mer affärer. Både mamma och Carro ska med dit, så kommer bli skoj men mycket på en dag för mig.

Just nu känner jag bara för att lägga mig under sängen och dö. Måste ha ensamtid, måste få ta det lugnt och bara vara.

Kommentarer
Postat av: Följ vår resa från tankar till färdigt hus

Hoppas det blir bättre snart! Stressa är inte kul :(

2013-03-26 @ 22:06:47
URL: http://motdromhuset.blogg.se/
Postat av: Joanna-Livet med Asperger+reumatism

svar: eller så va de helt enkelt inte meningen att man skulle dö

Svar: Sitter man i en bild, och en lastbil kör in i en bakifrån och en framifrån, så bilen blir helt mos och man över lever det, DÅ var det meningen att man inte skulle dö. Försöker man ta livet av sig sju gånger utan att lyckas är man bara otroligt dålig eller feg och egentligen inte ville det. Har inget med mening eller ej att göra då.
Kajsa Håkansson

2013-03-29 @ 17:54:35
URL: http://domkallarmighannes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0