Planer på att bli helblond igen!


Råfula bilder, haha! Hade inte fixat håret på första bilden, och tror även det var gårdagens smink som fick stanna kvar över natten. OCH så är jag naken?! haha! wtf med det liksom? :P (Och fy vad jag hatar att jag fått wtf på hjärnan. Finns inget fulare att använda när man pratar. Eller skulle vara att använda lol i en riktig konversation.)
Hur som helst, jag funderar på att bli helblond igen.. Trivs inte med det bruna i längre. Men sen vet jag att jag kommer vara blond max en månad innan jag är trött på det också. Meen, ska göra ett försök tror jag. ^^

Tröttnar jag på att ha helt blont får jag försöka få i någon mer färg på något sätt, vet dock inte hur.
Absolut inte som jag har det nu. Och ser ju dumt ut med en slinga bara? haha! Näe, jag vet inte alls.
Men idag köper jag några blonderingar iallfall.

Dagens planer; städa lite, få tummen ur och betala en räkning jag glömt bort, träffa Onte som följer med till arbetsförmedlingen, (Måste skriva in mig igen, får visst inte vara sjukskriven och vara med i projektet som började igår. Ska bli spännande, blev utslängd från af och dom är sjukt otrevliga där, så man vet aldrig vad som händer när man måste gå dit.) handla massa mat och sen tänkte vi unna oss att sola en 15-30 minuter var. Mysigt!

Kommentarer
Postat av: Aina Miyagi Magnell

Kanske för mycket information hehe

Svar: haha, liiite kanske ;)Men ja, det är hemskt. Gör ju så ont att svälja, äta och så. Hoppas du blir frisk snart och slipper det i framtiden. :)
Kajsa Håkansson

2013-03-19 @ 11:41:12
URL: http://denenda.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0